Betaling

Op het moment dat u ons opdracht geeft voor de aankoop van uw auto zullen wij het autobedrijf in het buitenland vragen om het koopcontract te faxen/mailen.

Naar aanleiding van deze koopovereenkomst gaat u met ons een importovereenkomst aan. Hierin staan al onze afspraken duidelijk in vermeld. Wij tekenen de koopovereenkomst van het autobedrijf in het buitenland, wanneer u onze importovereenkomst heeft getekend en minimaal 50% van de aankoopsom aan ons heeft overgemaakt.

Wanneer u kiest voor 100% betaling van de aankoopsom zullen wij geen kosten in rekening brengen. Wanneer u tussen de 50% en 100% aanbetaalt hanteren wij over het restbedrag 10% rente tussen de dag dat wij de auto ophalen en u het restant bedrag overmaakt. Dit zal om minimaal 1,5 week en maximaal 4 weken gaan, een enkele uitzondering of overmacht daar gelaten.

Even een voorbeeld:

De BPM, full service kosten en eventuele aftersales kosten betaalt u bij de aflevering.

Mocht u nog vragen hebben over onze procedure dan vernemen wij deze graag. Wij begrijpen goed dat u in deze fase op zoek bent naar zekerheid en daar horen vaak vragen bij.