Ford importeren uit Duitsland

Ford Focus importeren

Jong gebruikte Ford importeren

Ford is een populair merk in Nederland, zeker bij particulieren die kiezen voor een gebruikte Ford en die gaan voor de bewezen kwaliteit en gunstige prijzen van het merk. Toch zien we ook hier dat het aanbod van Ford occasions vaak niet goed aansluit bij de vraag. Ford’s komen traditioneel als gebruikte leaseauto op de tweedehands markt, maar dan gaat het vaak om dieseluitvoeringen van grote modellen zoals de Mondeo, terwijl particulieren vaak op zoek zijn naar een Focus, Kuga of Fiësta met een benzinemotor. Aan de andere kant blijven MPV’s zoals de S-Max en Galaxy ook populair vanwege het ongekende ruimteaanbod.

Veel keuze in Duitsland

Veel mensen die op zoek zijn naar een tweedehands Ford (bijvoorbeeld deze 7 persoons Galaxy als occasion) maar deze niet kunnen vinden op de websites van Nederlandse aanbieders haken vaak af en gaan op zoek naar een ander merk. Dat is jammer want het is heel goed mogelijk om een jong gebruikte Ford te importeren uit het buitenland, met name Duitsland. Nu kunnen we het ons voorstellen dat u niet over de ervaring beschikt om zelf een auto te kopen die u op een Duitse autosite heeft gevonden, en dat is precies waarom de mensen van Autoimport Advies u hierbij kunnen helpen.

Kies voor het gespecialiseerde auto importbedrijf

Wij zijn een autobedrijf in Twente en zitten dus dicht bij de automarkt in Duitsland. Voor onze klanten die een specifiek model Ford willen kopen in Duitsland (of welk ander merk dan ook) kunnen wij alle dienstverlening uitvoeren. Dat betekent dat we de auto grondig inspecteren op het gebied van de technische staat en eventuele schades. Ook controleren we of de kilometerstand logisch is. Als de auto in onze ogen in orde is dan voeren we de onderhandelingen met de Duitse autoverkoper. Als de koop is gesloten zorgen we ervoor dat uw Ford naar Nederland wordt geëxporteerd en dat deze na de verplichte RDW-keuring op een Nederlands kenteken wordt gezet.

Importeren met garantie én inruil van uw oude auto

Als alle formaliteiten zijn geregeld kunt u uw nieuwe Ford bij ons ophalen. Ook is het mogelijk om uw oude auto bij ons in te ruilen of om aanvullende garantie af te sluiten. Kortom, wilt u een Ford Mondeo, Focus, Fiesta, Ka, Kuga, S-Max, Galaxy of een ander type Ford kopen en invoeren uit Duitsland? Of wilt u sowieso een andere auto importeren uit Duitsland? Met Autoimport Advies was het nog nooit zo eenvoudig! Bel 053 711 88 77 voor meer informatie over ons dienstenpakket!