Mercedes kopen in Duitsland

Mercedes kopen in Duitsland

Een mooie Mercedes kopen en lekker cruisen

Het is de droom van heel veel autoliefhebbers: een mooie Mercedes kopen en daarmee lekker cruisen over de Nederlandse en Europese snelwegen. En eindelijk dat gedroomde uitstapje maken naar Duitsland om even de topsnelheid te testen natuurlijk. Helaas blijft het voor veel mensen bij een mooie droom want zoals iedereen wel weet is een Mercedes kopen nogal prijzig, zeker als het gaat om een nieuw exemplaar.

Lagere prijzen in Duitsland

Een gebruikte Mercedes is al een stuk betaalbaarder maar nog steeds zijn de occasionprijzen in Nederland aan de hoge kant, zeker als je het vergelijkt met de prijzen van een Mercedes occasion bij onze buren in Duitsland.

Om een lang verhaal kort te maken: er is in Duitsland een enorm aanbod van gebruikte Mercedessen en de prijzen zijn een stuk lager dan bij ons.

Mercedes kopen in Duitsland is voordeliger

Dit geldt ook voor de topmodellen zoals een E-klasse AMG. Hoe kan dat? Veel autobedrijven halen tegenwoordig hun occasions uit het buitenland, vooral uit Duitsland, omdat het aanbod in Nederland van gebruikte auto’s niet meer goed aansluit bij de vraag. Er zit dus gewoon een winstmarge op de auto’s die de klant in Nederland betaalt. Op zich is hier niets mis mee, maar het zorgt er wel voor dat zelf een Mercedes kopen in Duitsland voordeliger is, ook als je de kosten van BPM, import, transport en tenaamstelling erbij optelt.

Sterker nog, zelfs als u ervoor kiest om Autoimport Advies in te schakelen bespaart u duizenden euro’s én u hoeft zich niet bezig te houden met het kopen en importeren van de auto.

Een Mercedes kopen in Duitsland was nog nooit zo eenvoudig

Het enige dat u hoeft te doen is het leuke gedeelte: op Mobile.de of Autoscout24.de uw nieuwe Mercedes uitzoeken en aan ons de details doorgeven. Vervolgens nemen wij het hele aankoop- en invoertraject uit handen. We nemen contact op met de verkopende partij in Duitsland, reizen af naar de vestiging waar uw droom Mercedes te koop staat en inspecteren de auto grondig. Als de auto in orde is en alle papieren compleet dan regelen we het vervoer, de BPM en tenaamstelling. Zodra de auto klaar is om in Nederland te worden losgelaten krijgt u hiervan bericht en kunt u de auto ophalen. Een Mercedes kopen in Duitsland was nog nooit zo eenvoudig!

Neem contact op

Wilt u meer weten over het voordelig kopen van een Mercedes of wilt u een andere auto kopen in Duitsland? Neem vandaag nog contact op met Michel Wegdam van Autoimport Advies voor meer informatie over onze diensten. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het importeren van elk ander automerk uit Duitsland.