Occasions Duitsland

Waarom een occasion in Duitsland kopen?

Elke dag staan er in Duitsland tienduizenden occasions te wachten op een nieuwe eigenaar. Het zijn vaak jonge, goed onderhouden occasions die niet al te veel kilometers hebben gelopen en die zijn volgehangen met luxe opties zoals leren bekleding, navigatie, cruise control en climate control en lichtmetalen velgen. Opties die op een nieuwe wagen al gauw duizenden euro’s extra kosten en die als gebruikte auto binnen het bereik zijn van de smallere beurs.

Duitse occasions zijn goed onderhouden

Duitsers zijn autoliefhebbers en daarom zijn de vele occasions die te koop worden aangeboden vaak ook nog eens goed onderhouden. De onderhoudsboekjes die bij de auto’s worden geleverd zijn hiervan het bewijs. Wie op zoek is naar een goede occasion kan in Duitsland dus zijn hart ophalen. Veel kopers voelen zich als een kind in een snoepwinkel als zij de occasionsites zoals Mobile.de en Autoscout24.de afstruinen.

Grootste aanbieders van occasions in Duitsland

Deze twee sites zijn de grootste aanbieders van occasions in Duitsland, waar zowel particulieren als autobedrijven hun auto’s te koop zetten. Natuurlijk zijn er wel een paar verschillen met de Nederlandse sites. Hieronder staan een aantal begrippen die u tegenkomt in uw zoektocht naar de beste occasions.

Marke

Merk

Beliebig

Geen voorkeur

Erstzulassung ab

Bouwjaar vanaf

Kilometer bis

Maximaal aantal kilometers

Krafstoffart

Soort brandstof

PLZ

Postcode

Detailsuche

Uitgebreid zoeken

Leistung

Vermogen

Hubraum

Cilinderinhoud

MwSt

BTW

ausweisbar

kan worden teruggevorderd

nicht ausweisbar

kan niet worden teruggevorderd

Als u eenmaal een gebruikte wagen hebt gevonden die aan alle wensen voldoet is het zaak de auto naar Nederland te halen. Op zich is het goed mogelijk om dit zelf te doen, maar als u zeker wilt weten dat u geen kat in de zak koopt en de auto aan alle eisen voldoet is het verstandig hiervoor AutoimportAdvies in te schakelen.

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in het importeren van occasions uit Duitsland voor particulieren. Door deze ervaring kunnen we goed inschatten of een aanbieder te vertrouwen is en of de auto in goede staat is. Ook weten we de juiste manieren om de laagste BPM te berekenen zodat u nooit te veel betaalt. Tot slot kunnen wij voor onze klanten het hele importtraject uit handen nemen. Dit geeft u extra gemak want u hoeft alleen maar af te wachten totdat de auto bij u wordt afgeleverd!

call to action