Over ons

10 jaar ervaring met import van auto’s uit Duitsland

Een auto kopen in Duitsland kent voor ons geen geheimen. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat u bij ons zorgeloos een auto kan importeren zonder dat het u veel geld kost. Sterker nog, in de meeste gevallen voeren we niet alleen alle werkzaamheden uit, maar zult u zelfs goedkoper uit zijn dan wanneer u zelf de auto importeert.

Michiel Wegdam heeft als eigenaar van Autoimport Advies BV al bijna 15 jaar ervaring in de autobranche en is de derde generatie uit een echte autofamilie. U vindt ons bedrijf in het mooie Losser in Twente, vlakbij Enschede en de Duitse grens. We importeren auto’s voor klanten in heel Nederland en hebben daarnaast een sterk regionale focus op Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal en andere steden in de regio Twente.

Autoimport Advies BV is in het leven geroepen omdat het importeren van occasions door WEGDAM Autoconsultancy grotere vormen begon aan te nemen. Michiel houdt zich inmiddels al ruim 10 jaar bezig met het importen van auto’s vanuit Europa naar Nederland, hoofdzakelijk vanuit Duitsland.

Zorgeloos een jonge occasion invoeren

Het invoeren van een jonge occasion uit het buitenland wordt steeds populairder. Dit zorgt echter ook voor meer oplichters en bedriegers, die auto’s voor dumpprijzen aanbieden, de klant een aanbetaling laten doen en vervolgens met de noorderzon vertrekken.

Met onze jarenlange ervaring op dit gebied kunt u bij ons zorgeloos een auto importeren zonder dat het u veel geld kost. In de meeste gevallen halen we niet alleen alle werkzaamheden bij de klant weg, maar u zult ook goedkoper uit zijn dan wanneer u zelf een auto importeert. Ons motto is om alleen maar kwaliteitsauto’s te importeren. Deze zorgen voor tevreden klanten, zodat de auto uit zichzelf reclame maakt voor ons bedrijf.

Neem direct contact op: +31 (0)53 7118877  of stuur ons een e-mail

 

Zorgeloos Importeren.nl is een handelsnaam van Autoimport Advies BV en een activiteit van WEGDAM Autoconsultancy BV.