Werkplaats

Eigen Werkplaats

Onze werkplaats is officieel en volwaardig lid van James Autoservice; de merkonafhankelijke kwaliteitsgarage en onderhoudsformule voor de particuliere en zakelijke markt van Nederland. U kunt bij ons met uw personenwagen, bestelwagen, caravan en camper terecht voor de meest complete autoservice. Van groot onderhoud tot het vervangen van een lampje. De klant staat ten alle tijde centraal in onze transparante organisatie.

James Autoservice bedrijven zijn uiterst streng geselecteerde, bij de BOVAG aangesloten, Klasse 1 autobedrijven die met respect voor de klant alle automerken en typen van ieder bouwjaar perfect onderhouden.

James Autoservice heeft diverse speciale services, die onderdeel zijn van het James Autoservice concept. Met deze services bieden wij u meer dan u normaal gewend bent. Een gedeelte van onderstaande services is geheel gratis voor u beschikbaar, zoals een kopje koffie of thee maar ook onze haal- & brengservice.

James24

James24 is 24 uur, zeven dagen per week bereikbaar voor alles op, aan of in uw auto. Heeft u vragen, (glas-) schade of wilt u een afspraak voor een onderhoudsbeurt, dan kunt u heel eenvoudig bellen met ons servicenummer: 0318-55 80 11(lokaal tarief). Om van het optimale serviceniveau van één van de James Autoservice vestigingen gebruik te maken, dient u vooraf een afspraak te maken. Dit kan ook via het servicenummer 0318-55 80 11 of online op www.jamesautoservice.nl.

Haal- & brengservice

Wanneer u uw auto voor (groot) onderhoud/reparatie bij James Autoservice onderbrengt, bieden wij u de mogelijkheid om uw auto te laten halen en terugbrengen vanaf uw huis of werkadres. U hoeft dan niet zelf de garage te bezoeken. Deze service geldt van maandag tot en met vrijdag en alleen op afspraak. Er zijn geen kosten aan deze service verbonden.

Reminderservice

Vraagt u zich af of het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt of de APK-keuring? James Autoservice biedt u de reminderservice. Via de mail of sms ontvangt u een reminder voor bijvoorbeeld de APK keuring of een grote onderhoudsbeurt. Binnen afzienbare tijd zal deze dienst voor u beschikbaar zijn. Kijk daarom regelmatig op deze pagina om te zien hoe we u van dienst kunnen zijn.

Online afspraakservice

Via de button “online afspraak” heeft u de mogelijkheid om online een afspraak te plannen. U maakt op de website een “voorlopige afspraak”. Deze afspraak wordt per mail doorgestuurd aan de -voor u- dichtstbijzijnde vestiging. De vestiging neemt zelf contact met u op om de afspraak te bevestigen.

James’ Office

James Autoservice heeft wachten verheven tot unique selling point. Wachten is nog nooit zo comfortabel geweest als in James´ Office. U beschikt over een leestafel met comfortabele stoelen, diverse lectuur, draadloos internet, een gescheiden dames- en herentoilet en uitstekende coffee & tea making facilities. Ook biedt James’ Office een babychange en een kinderhoek.

Advies- en Prijsservice

James Autoservice staat voor vertrouwen. Duidelijke en heldere communicatie ten aanzien van adviezen vooraf, de diensten en ons prijsbeleid vormen de basis van dit vertrouwen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Nog voordat er enig onderhoud aan het voertuig is verricht, weet u wat er naderhand op uw factuur staat. Alle kosten worden vooraf duidelijk gecommuniceerd en vastgelegd. Daar mag u op vertrouwen.

Persoonlijke service

James Autoservice staat voor uiterst professionele autoservice, persoonlijk comfort en eigentijdse klantenservices en is daarom hét alternatief voor de merkdealer. James Autoservice is modern, betrouwbaar en technisch hoog bekwaam. Daarnaast heeft James Autoservice vrouwvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. U wordt hoogstpersoonlijk benaderd en kan gebruik maken van een haal- en brengservice voor de auto. Met onze digitale services staat James Autoservice overal digitaal in verbinding met u. In James’ Office, een onderdeel van James Autoservice, beschikt u over een lees- en werkplek, draadloos internet en coffee & tea making facilities. Uw gemak heeft onze prioriteit.

Vriendelijkheid

Wij hebben –in tegenstelling tot andere autobedrijven- oog voor detail en aandacht voor u. Wij voorzien in úw wensen en behoeften.

Voorbeelden:
– Baby change
– Kinderhoek
– Gescheiden dames- en herentoilet
– Comfortabele zithoek met diverse lectuur

Modern en betrouwbaar

James Autoservice is de eigentijdse autogarage, die staat voor vertrouwen. De basis voor dit vertrouwen wordt gevormd door duidelijke en heldere communicatie. Wij komen onze beloftes altijd na. Daar mag u op vertrouwen.

Voorbeelden:
– Uitgebreid advies
– Prijsafspraken vooraf
– Geen vragen maar antwoorden
– Kennis is kunde