Wat zijn de voordelen van onze auto import service?

Bent u op zoek naar een goede auto import service? Dan bent u hiervoor bij Zorgeloosimporteren.nl aan het juiste adres! Wij kunnen u namelijk volledig ontzorgen bij het importeren van een auto uit het buitenland. U leest hier meer over de voordelen die u heeft wanneer u kiest voor onze service.

Wat is Zorgeloosimporteren.nl?

Zorgeloosimporteren.nl is een bedrijf dat al sinds 2003 auto’s importeert uit het buitenland. Dankzij onze jarenlange ervaring in de autobranche, kunnen wij u een uniek auto import service aanbieden. Wij kunnen het importeren van een auto namelijk compleet verzorgen. Hierdoor heeft u er zelf geen omkijken naar.

Waarom kiezen voor de auto import service van Zorgeloosimporteren.nl?

Wilt u graag een auto uit het buitenland importeren en weet u zelf niet goed hoe u dat het beste aan kunt pakken? Om er zeker van te zijn dat het hele proces goed verloopt en u niet voor nare verrassingen komt te staan, kunt u het beste van onze auto import service gebruikmaken. Wij kunnen u namelijk compleet ontzorgen bij het importeren van een auto. Door de import van een auto in onze handen te leggen, weet u zeker dat de hele procedure goed wordt geregeld.

Wat zit bij onze auto import service inbegrepen?

Bij ons kunt u terecht voor werkelijk alles wat komt kijken bij het importeren van een auto. We benoemen de punten hieronder.

Wij controleren de betrouwbaarheid van de verkopende partij

Heeft u een auto op het oog? Dan controleren wij of de verkopende partij betrouwbaar is. We checken ook of de auto financieel gezien een goede keuze voor u is.

Wij voeren namens u de onderhandelingen uit met de verkopende partij

Waarbij andere importbedrijven het voordeel dat tijdens de onderhandelingen wordt behaald (deels) inrekenen, doen wij dat niet. Bij ons is al het voordeel voor u! Na de onderhandelingen laten wij de verkopende partij een koopovereenkomst opstellen. Uiteraard zullen wij goed controleren of elke gemaakte afspraak in deze overeenkomst staat vermeld. Vervolgens bevestigen wij de koop schriftelijk met een brief.

Wij gaan met de trein naar de verkopende partij toe

Wanneer wij eenmaal op locatie zijn aangekomen, controleren we of de auto inderdaad in de staat is die wij hebben afgesproken met de verkopende partij. We controleren de auto ook op mankementen. Mocht de auto in orde zijn, dan rijden wij het voertuig terug naar Nederland. Mocht er tijdens deze rit toch nog een mankement worden ontdekt? Dan kunnen wij direct met de auto teruggaan naar de verkopende partij

U ontvangt de auto in topconditie

Zodra wij de auto hebben geïmporteerd, zullen wij hem van binnen en van buiten compleet reinigen. Hierdoor ontvangt u de auto in een zeer nette staat.

En er is meer!

Onze service houdt niet op bij het importeren van een auto uit het buitenland. Wanneer de auto in Nederland is, zijn er namelijk nog een aantal zaken die moeten worden geregeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een RDW-keuring, het aanvragen van een Nederlands kenteken, het laten maken van kentekenplaten en de BPM afwikkeling. Al deze randzaken zullen wij voor u regelen.
Bovendien kunnen wij zelfs uw oude auto inkopen.

Wilt u gebruikmaken van onze auto import service?

Het kan u dus veel voordelen opleveren om de import van uw auto aan Zorgeloosimporteren.nl over te laten. Wilt u meer weten over onze auto import service? Of wilt u van onze service gebruikmaken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, want wij helpen u graag verder!