Auto importeren uit Duitsland, waar moet u op letten?

Wilt u een auto importeren uit Duitsland? Laat dit dan over aan de ervaren medewerkers van Zorgeloosimporteren.nl. Wij hebben namelijk jarenlang ervaring met het importeren van auto’s uit Duitsland. Dankzij onze service kunnen wij u volledig ontzorgen omtrent alles wat bij de import komt kijken. Daarnaast bieden wij u een unieke service waarmee wij ons van andere importbedrijven onderscheiden. U leest er hier meer over!

Wat is Zorgeloosimporteren.nl?

Al vanaf 2003 richten wij ons op het importeren van auto’s uit Duitsland. De naam Zorgeloosimporteren.nl laat precies zien waar wij voor staan. Wij kunnen u namelijk compleet ontzorgen bij het importeren van een auto uit Duitsland.

Waarom door Zorgeloosimporteren.nl een auto laten importeren uit Duitsland?

Wanneer u door Zorgeloosimporteren.nl een auto laat importeren uit Duitsland, weet u zeker dat er aan alles zal wordt gedacht. Wij doen veel meer voor u dan het importeren van de auto alleen. Heeft u in Duitsland een auto gevonden? Dan gaan wij na of de verkopende partij betrouwbaar is. Bovendien zullen onze ervaren en goedopgeleide chauffeurs de auto op locatie controleren op eventuele mankementen. Heeft de chauffeur een mankement gevonden? Dan zal hij u hierover inlichten en samen met u besluiten wat de volgende stap wordt.

Wij kopen uw huidige auto in en voorzien uw nieuwe auto van een BOVAG garantie

Uniek aan ons importbedrijf is dat wij uw huidige auto kunnen inkopen. Daarnaast bieden wij u de unieke mogelijkheid om uw nieuwe auto met een BOVAG garantie te leveren. Dit kunnen wij via ons autobedrijf doen.

Wij berekenen de BPM op de meest gunstige manier

Voor ons is het vanzelfsprekend om alles op basis van open calculatie te doen. Dit betekent dat wij niet een deel van het voordeel in rekening nemen dat wij voor u hebben kunnen verkrijgen bij het berekenen van de BPM. Al het voordeel is dus voor u. Naast het berekenen van de BPM, zorgen wij ook voor de afwikkeling ervan bij de douane.

Wij hebben een andere manier van transporteren

Wij transporteren uw auto op een andere manier dan andere importbedrijven doen. Wanneer wij een auto importeren uit Duitsland, gaan we namelijk met de trein naar de betreffende garage toe. Bij de garage controleren wij de auto die u wilt laten importeren op mankementen. Is de auto in orde? Dan zullen wij de laatste onderhandelingen met de verkopende partij afronden. Vervolgens rijden wij met de auto terug naar Nederland. Mocht er tijdens deze rit toch een mankement aan het licht komen dan kunnen wij direct met de auto terug naar de garage in Duitsland. Het grote voordeel hiervan is dat we zo’n mankement niet pas in Nederland ontdekken en snel kunnen handelen.

Tijdens het importeren is uw auto ALL-RISK verzekerd!

Wanneer u door ons uw auto laat importeren uit Duitsland, is uw auto vanaf de afname in het buitenland tot de aflevering aan u ALL-RISK verzekerd. Alle auto’s die wij importeren, rijden wij op Allrisk verzekerde Handelaarsnummers.

Wilt u meer informatie?

Wilt u door ons een auto laten importeren uit Duitsland? En wilt u eerst met ons kennismaken of meer informatie over onze service? Dan mag u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen of een e-mailbericht te sturen naar info@zorgeloosimporteren.nl. Wilt u liever direct iemand spreken? Dan mag u ons bellen op 0537118877.