Online BPM berekenen doet u bij Zorgeloosimporteren.nl!

Wanneer u een auto vanuit het buitenland naar Nederland importeert, moet u er BPM over betalen. De hoogte van de BPM die u moet betalen, bepaalt onder andere of het inderdaad financieel voordeliger is om een auto vanuit het buitenland te importeren. Daarom is het een goed idee om de BPM te berekenen, voordat u een auto uit het buiteland koopt. Op Zorgeloosimporteren.nl kunt u heel eenvoudig online de BPM berekenen. U leest er hier meer over!

Wat is BPM?

BPM is de afkorting van de belasting voor personenauto’s, bestelauto’s en motoren. Wanneer u in Nederland een nieuwe auto koopt of een auto naar Nederland importeert, moet u over het voertuig BPM betalen. De hoogte van de BPM hangt bij een personenauto onder andere af van de CO2-uitstoot in gram/km.

Waarom is het slim om vooraf de BPM te berekenen?

Zoals we eerder in dit artikel al benoemden, bepaalt onder andere de hoogte van de BPM of en hoe voordelig het is om een auto uit het buitenland te importeren. Een auto uit het buitenland kan op het eerste gezicht een stuk goedkoper lijken dan een zelfde soort auto in Nederland. Echter, als de BPM die u over deze auto moet betalen erg hoog blijkt te zijn, is zo’n import auto niet eens meer zoveel voordeliger. U kunt er dan voor kiezen om naar een andere auto te kijken in het buitenland of om een zelfde soort auto in Nederland te kopen. Dit is de reden waarom het ontzettend slim is om eerst de BPM te berekenen voordat u een auto koopt en importeert.

Hoe kunt u online BPM berekenen?

Heeft u in Duitsland een auto gevonden die u wel wat lijkt? Op Zorgeloosimporteren.nl kunt u geheel gratis online de BPM van deze auto berekenen. Vul op deze pagina het formulier volledig in en stuur het naar ons op. Vervolgens krijgt u binnen 10 minuten een indicatie van de BPM kosten. Dat is natuurlijk ontzettend handig!

Wat kunt u doen als de BPM meevalt?

Heeft u de BPM laten berekenen en vallen de kosten mee? Dan raden wij u aan om de auto in Duitsland te kopen. De auto dient dan echter nog wel naar Nederland te worden geïmporteerd. Hier komen een aantal zaken bij kijken. Zo moet de auto op locatie worden gecontroleerd op eventuele defecten en schade en moet er een koopovereenkomst met de verkopende partij worden opgesteld. Heeft u zelf niet tot nauwelijks ervaring met het importeren van een auto uit Duitsland? Of heeft u hier zelf geen tijd voor? Dan kunt u dit aan Zorgeloosimporteren.nl overlaten!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Naast dat u bij ons gratis online de BPM van een auto kunt laten berekenen, kunt u ook gebruikmaken van onze import service. Wij bieden namelijk een unieke service aan, waarin wij u volledig ontzorgen in het importeren van een auto uit Duitsland. Van het controleren van de betrouwbaarheid van de verkoper tot aan het afleveren van de auto: wij regelen alles voor u. Wilt u weten wat onze service inhoudt? U leest er op deze pagina meer over.

Contact

Wilt u online de BPM van een auto berekenen of heeft u vragen over onze service? U mag altijd geheel vrijblijvend contact opnemen, want wij staan graag voor u klaar. U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier op de website. U mag ons ook mailen op info@zorgeloosimporteren.nl.

Wilt u liever direct iemand spreken? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via 053 711 88 77.